Hozzávalók: ◾80dkg csirkemell ◾2db cukkini ◾2db piros húsú paprika ◾2db paradicsom ◾3-4 közepes méretű lilahagyma ◾5-6 db apró csiperkegomba
A páchoz: ◾1 teáskanál só ◾5 evőkanál olivaolaj ◾2 teáskanál mustár ◾1 kávéskanál bors ◾1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst megmossuk, és kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük A csirkemellet a páchoz adjuk, és jól átforgatjuk benne, hogy mindenhol érje. Lefóliázzuk, és egy éjszakára, de minimum pár órára hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk. (körülbelül egyforma méretűekre) Majd a pácban érlelt hússal összekeverjük, így a zöldségeket is éri a pác.
A zöldségeket és a húst tetszés szerint váltakozva saslik nyársra húzzuk. Beolajozott grillrácson, közepes hőmérsékleten megsütjük. Azonnal tálaljuk.