étel házhoz szállítás online rendelés ebéd hidegtál sültestál étel házhoz szállítás online rendelés ebéd étel házhoz szállítás online rendelés ebéd hidegtál sültestál

Hova szeretnél rendelni?

Általános Szerződési Feltételek

Felhasználó regisztráció


Az ételvitel.hu weboldal üzemeltetője a Flukers Duó Betéti Társaság (továbbiakban Szolgáltató)
Cégjegyzékszám: 04-06-007816
Adószám: 21922606-1-04
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136021/2018; NAIH-136758/2018

Az ételvitel.hu weboldal használatával a Felhasználó elfogadja az alábbi szerződési feltételeket:

Szerződéskötés

A regisztráció befejezése előtt el kell olvasni és el kell fogadni a jelen szerződési feltételeket. Regisztráció csak abban az esetben történik meg, amennyiben kattintással a Felhasználó bejelöli, hogy elolvasta és elfogadta a szerződést. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy ez a fajta ráutaló magatartás, azaz az általános szerződési feltételek elfogadása szerződéskötésnek minősül.

A szolgáltatás leírása

Az ételvitel.hu éttermi ételkiszállítók szolgáltatásait közvetíti, így az oldalon regisztrált Felhasználók online rendelhetnek ételt házhozszállításra. A Felhasználók által leadott ételrendeléseket a Szolgáltató elekronikus úton (e-mail-ben) továbbítja a Kiszállítónak, ezt követően a Kiszállító készíti össze az ételt és szállítja azt ki.
 
A Szolgáltató által közvetített ételajánlatokat a Kiszállító éttermek töltik fel, illetve szerkesztik a saját ételkínálati profiljukban. Mivel az ételkínálat, ételleírások árai a Kiszállítóktól származnak, ezért a Szolgáltató ezek tartalmáért, aktualitásáért és elérhetőségéért, minőségéért felelősséget nem vállal, így kártérítésre nem kötelezhető.

A Szolgáltató és a Felhasználó között a szerződés az ételrendelés leadására vonatkozóan jön létre, míg a megrendelt ételek kiszállítására vonatkozóan a Felhasználó és a Kiszállító között jön létre megállapodás. A Felhasználó a ételvitel.hu szolgáltatásán keresztül leadott rendelésével egyidejűleg elfogadja az általa kiválasztott Kiszállító ételkiszállításra vonatkozó ajánlatát és az ételrendelésre vonatkozó kiszállítási szabályzatát is, amit a Kiszállító adatlapja tartalmaz. A Kiszállító ajánlatának elfogadásával szerződés jön létre a Felhasználó és a Kiszállító között. A Szolgáltató az elektronikusan leadott rendelés folyamán kizárólag közvetítői szerepet tölt be, így semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.

A weboldalon való regisztráció ingyenes.
 

Rendelési folyamat és fizetés

A rendelés leadása előtt a Felhasználónak figyelmesen el kell olvasnia a Kiszállító adatlapján közzétett feltételeket (szállítás terület, szállítási díj, csomagolási költség). Amennyiben olyan területre rendel a Felhasználó, melyre a
Kiszállító nem szállít ki, úgy a Kiszállító nem köteles kiszállítani a megrendelt ételt.

Az oldalon leadott rendelés csak az ételekre vonatkozik, a csomagolási illetve szállítási költség plusz költségként jelentkezhet. A feltüntetett árak bruttó árak, tehát az ÁFÁ-t tartalmazzák és forintban értendőek. 

A Felhasználó a regisztráció során megadja a szállítási címet és telefonszámát, majd kiválasztja az éttermek által közzétett ételajánlatok egyikét és a „Megrendelem” gomb megnyomásával leadja rendelését.

A rendelést vagy előrendelést a Kiszállító által meghatározott időpontig lehet leadni, melyet a Kiszállító adatlapja tartalmaz. A Szolgáltató a rendelés feladása után automatikusan (e-mailben) visszaigazolja a rendelés adatait és továbbítja azt a Kiszállító felé. A rendelés a Felhasználó által nem mondható le (kivéve, ha erről a Kiszállító másképp nem rendelkezik)

A rendelés ellenértékét kiszállításkor maga a Felhasználó (a Kiszállító álat elfogadott fizetési módok egyikében) fizeti meg a Kiszállító alkalmazottja számára. Az ételvitel.hu csak közvetítőként lép fel a Felhasználó és a Kiszállító között.


A Szolgáltató jogai és kötelezettségei


A Szolgáltató köteles a Felhasználó számára az ételvitel.hu rendszer használatának lehetőségét folyamatosan biztosítani. 

A rendszer használatához szükséges leírást a Szolgáltató közzéteszi az ételvitel.hu honlapon, az esetlegesen felmerülő problémákat e-mailben orvosolja.

A Szolgáltató a rendszer üzemelésére 99% rendelkezésre állást vállal.

A Szolgáltató a Felhasználótól kapott valamennyi információt kizárólag az ételvitel.hu működtetése érdekében jogosult felhasználni. Ettől eltérni csak a Felhasználó előzetes engedélyével lehet. Az adatvédelemmel és adatkezeléssel kapcsolatos további részletek az Adatvédelmi Szabályzatban találhatók.

A Felhasználó jogai és kötelezettségei

A Felhasználó jogosult az ételvitel.hu rendszerben felvitt saját adatait, információit tetszőleges időben és tetszőleges számban módosítani. 

A Felhasználó köteles az alapadataiban bekövetkezett változásokat a rendszerben 15 napon belül aktualizálni.

A Felhasználót a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosító és jelszó tekintetében harmadik személyekkel szemben titoktartási kötelezettség terheli, amelynek alapján köteles azokat titokban tartani. Ezen kötelezettségének megszegéséből eredő kárért teljes körű felelősséggel tartozik.

A felhasználói szerődés megszűnése

A felhasználói szerződés megszűnik:

  • a Szolgáltató jogutód nélküli megszűnésével,
  • a felek közös megegyezésével,
  • bármelyik fél által történő felmondással.
A Felhasználói Szerződés megszűnésére irányuló nyilatkozatok kizárólag írásban érvényesek.

A Szolgáltató azonnali hatállyal egyoldalúan felmondhatja a Felhasználói Szerződést és megszüntetheti az ételvitel.hu rendszerhez a hozzáférését, ha jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket a Felhasználó súlyosan megszegi.

Súlyos szerződésszegésnek minősül különösen
  • valótlan rendelés és/vagy adatok megadása

Az Általános Szerződési Feltételek módosításának lehetősége

Jelen tartalommal az Általános Szerződési Feltételek 2018. május 23-tól hatályosak.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó elfogadja a módosított Általános Szerződési Feltételeket, amennyiben annak hatálybalépése után belép a rendszerbe.